twitter

Drukbezochte jaarvergadering ’t Jaspersport met drie leden van Verdiensten, vier jubilarissen én voorzitterswissel.

Drukbezochte jaarvergadering ’t Jaspersport met drie leden van Verdiensten, vier jubilarissen én voorzitterswissel.


Op woensdagavond 22 maart vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering van atletiekvereniging ’T Jaspersport plaats. Het clubgebouw gelegen aan de Potackerweg was goed gevuld met leden om samen het jaarlijkse sportprogramma te bespreken. Ook werden diverse clubleden in het zonnetje gezet én kwam de eerder aangekondigde voorzitterswissel aan bod.


Lid van Verdiensten
 

Drie zeer gewaardeerde Jaspersportleden werden benoemd tot Lid van Verdienste. Chris Verberne omdat hij zich al 14 jaar inzet voor bekende activiteiten zoals de Jaspercross en de Limbra Competitie. 
Paul Dekkers-Los nam de eervolle titel voor zijn vrouw Jolanda Dekkers-Los in ontvangst. Jolanda zette zich heel wat jaren in als wedstrijdsecretariaat en was ruim 14 jaar betrokken bij de organisatie van diverse wedstrijden. Ook Paul werd bedankt voor zijn actieve PR-inzet en Jasperloop-organisatie. 
Als laatste werd Bert Raijmakers, op vele fronten actief binnen de club, benoemd. Bert, die 10 jaar lang trainer was van de donderdagavond loopgroep, staat vooral bekend om het succesvol maken van diverse initiatieven zoals de jaarlijkse Donckcross en Oliebollenloop.

 

Jubilarissen
Leida Seuren, Sjan van Velthoven en Dimpy Vissers (afwezig) ontvingen de traditionele jubileum discus vanwege hun 25 jaar lidmaatschap. De actieve vrijwilligers hebben in de jaren ‘90 samen een jurycursus gevolgd en zijn nog altijd aanwezig als juryleden tijdens de thuiswedstrijden. Ook Theo Spaan, de trainer die niet alleen de loopspieren maar ook de lachspieren traint én initiatiefnemer van indoorwedstrijden, is dit jaar 25 jaar lid van de club.

 

Wisseling voorzitter
Nadat clubvoorzitter Jan Meeuws bovengenoemde leden eervol had vermeld, was hij zelf aan de beurt. Na 6 jaar dienst te hebben gedaan als bestuursvoorzitter, droeg hij officieel het stokje over aan zijn opvolger Jeroen van der Spek. Jan, die zich o.a. ingezet heeft voor het opzetten en professionaliseren van de accommodatie, sprak vooral zijn trots uit over de club. Hoewel Jan Meeuws zijn voorzitterschap doorgeeft, blijft hij -naast enthousiast loper- actief als vrijwilliger voor diverse verenigingstaken. Jan introduceerde Jeroen als waardig opvolger. Jeroen is de laatste jaren betrokken geraakt bij de club via zijn kinderen, die actief zijn  bij de junioren. Jeroen heeft -naar eigen zeggen- enorm veel zin om samen met de leden en alle vrijwilligers van ’t Jaspersport het prachtige van de club voort te zetten.


Lid van verdiensten v.l.n.r. Chris Verberne Bert Raijmaakers en Paul Dekkers-Los

Lid van verdiensten v.l.n.r. Chris Verberne, Bert Raijmaakers en Paul Dekkers-Los

Huldiging Jubilarissen 25 jaar v.l.n.r. Leida Seuren Sjan van Velthoven en Theo Spaan

Huldiging Jubilarissen 25 jaar v.l.n.r. Leida Seuren, Sjan van Velthoven en Theo Spaan

Dimpy Vissers 25 jaar lid van t Jaspersport

Dimpy Vissers 25 jaar lid van 't Jaspersport

Voorzitterswissel Jan Meeus links draagt stokje over aan Jeroen van der Spek

Voorzitterswissel, Jan Meeus (links) draagt stokje over aan Jeroen van der Spek

Sponsors

 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

Agenda

P4040289
Lichtinstallatie 14 of 47
Molenvencross 14 of 48
Jasperloop 200e-9177
Jasperloop 200e-9289
Opening 9 of 57
Pupillen junioren C-D 66 of 156