twitter

Adresblokje2

Like ons op Facebook
Like ons op Facebook

Artikelen

meelooptrainingen

Kom gratis meelopen bij ’t Jasper Sport!

 

In mei organiseert t Jasper Sport weer gratis meeloopavonden voor reeds actieve recreatieve- en wedstrijdlopers. Iedere loper of loopster die op dit moment 5 kilometer aaneengesloten kan hardlopen is welkom om 4 keer gratis mee te trainen inclusief extra begeleiding! Voor beginnende lopers organiseren we direct na de zomer weer een opstartcursus.

Tijdens de meeloopavonden word je door een ervaren trainer begeleid met als doel een betere loper te worden, ongeacht of je recreatief of prestatiegericht loopt. O.a. het vergroten van uithoudingsvermogen, techniek, kracht en snelheid staan centraal. Dit alles gebaseerd op een veilige en gezonde trainingsaanpak waarbij jouw persoonlijke ambities het uitgangspunt vormen.

De meeloopavonden zijn op maandagavond, dinsdagavond en donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. Op maandagavond is dat bij de start van de wandelroutes bij Oostappen in Asten, op dinsdag is dat op de atletiekbaan van ’t Jasper Sport aan de Potackerweg in Someren en op donderdag is dat op de parkeerplaats bij het Keelven in Someren.

Aanmelden
Heb jij interesse in een van onze meeloopactiviteiten? Meld je dan aan via door een email te sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vermeld daarin je naam, telnr en wanneer en op welke avond je wilt starten. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Wim den Dekker (06-83145874).  

5 goede redenen om een trainer bij het ’t Jasper Sport te zoeken

Bij ’t Jasper Sport worden alle trainingen gegeven door gediplomeerde trainers. Zij adviseren bij persoonlijke trainingsinvullingen en verzorgen keer op keer uitdagende trainingsvormen waarbij gezelligheid voorop staat. Onlangs verscheen er tevens een wervend artikel met redenen om te kiezen voor een training met een gediplomeerde trainer, die lees je hier:

https://www.hardlopen.nl/artikelen/training/5-redenen-om-een-trainer-op-te-zoeken

Tot snel!

Sponsors

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Agenda

P4040289
Lichtinstallatie 14 of 47
Pupillen  junioren C-D 66 of 156
Jasperloop 200e-9177
Jasperloop 200e-9289
Molenvencross 14 of 48
Opening 9 of 57